09.06.2023

Kjøling på soverommet? Prøv varmepumpe!

Bestselgeren Panasonic HZ25 varmepumpe kan kjøle når det er varmt å sove

Høyere strømpriser bidrar til høyere bevissthet blant folk; bruker jeg strømmen smart nok – også på sommeren? Hva burde jeg ty til når det blir for varmt på soverommet eller i huset? Aircondition bruker jo også strøm? Det kan høres ut som et paradoks, men en energieffektiv VARMEpumpe, kan faktisk også være en økonomisk smart løsning når du vil KJØLE ned!

En luft-til-luft-varmepumpe gir deg en kostnadseffektiv aircondition som sikrer at hjemmet, hytta eller et spesielt utsatt rom/lokale holder seg svalt og med behagelig temperatur. En varmepumpe kan dermed gi deg energieffektiv komfort året rundt! «Flaggskipet» til Panasonic, HZ25, er en av de mest stillegående på markedet, og kan i tillegg styres via mobilen, slik at du har full kontroll på forbruk og innstillinger, både hjemme og på hytta. Fås som hvit (standard) og stilige grafittgrå.

Bestselgeren Panasonic HZ25 varmepumpe er energieffektiv, uten unødig forbruk – vi har den på lager i både hvit og grafittgrå! Fra kr 32.990,- 🔥

Effektiv aircondition på soverommet

På sommeren er det ofte ikke mange gradene som skal til for å få en mer behagelig temperatur inne. Dermed må varmepumpen jobbe mindre enn ved oppvarming på vinteren. Det gjør driftskostnaden lav. En varmepumpe som aircondition kan dermed effektivt gjøre kvelden og natten mer behagelig for deg. Samtidig er du rustet for å møte høye strømpriser igjen til vinteren!

Hvorfor velge Panasonic HZ25?

  • En av de mest solgte modellene i Norden
  • Energiklasse A+++, varmer opp OG KJØLER effektivt
  • Egen aircondition-funksjon, med rask effekt
  • En av de mest stillegående på markedet
  • Renser inneluften med nanoe X-teknologi
  • Innebygd Wi-Fi, styres via smarttelefon
  • Har vedlikeholdsvarme, gunstig på hytta!

Varmepumpe på hytta, komfort hele året

Visste du at på hytta kan Panasonic HZ25 stilles inn på vedlikeholdsvarme, det vil si +8 °C/+10 °C grader, på vinteren? På den måten forhindrer du at temperaturen i hytta (eller forsamlingslokalet/kjelleren etc.) går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming. Og når du i tillegg kan kjøle ned sommerhytta raskt på de varmeste dagene, får du en fleksibel og kostnadseffektiv energiløsning som gir komfort året rundt!

Lurer du fortsatt på om varmepumpe er varme-/kjøle-kilden du skal ha?

Ring og slå av en prat, så kan vi sammen diskutere dine behov!

Les også mer om fordelene med varmepumper.

Behov for befaring?

Uansett hva som er rett for deg, vi bistår deg gjerne i vurderinger av energieffektivisering og komfort i din bolig.