05.01.2023

Spar strøm med smart styring av elektrisk gulvvarme

Spar strøm med smart styring av elektrisk gulvvarme

Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte for å spare strøm. Dersom du har gulvflater som varmes opp av varmekabler (elektrisk gulvvarme), er et enkelt og relativt rimelig grep å bytte til smarte termostater – både hjemme, på hytta og i klubblokalet.

At det vil være smart å få kontroll på varmekablene, er det liten tvil om! Normalt sett går opptil 70 % av strømmen vår til oppvarming. Gjør du noen grep nå, og innfører smart varmestyring, kan du få lavere strømforbruk og dermed lavere strømregning, uten store inngrep eller å gå vesentlig på bekostning av komforten.

Foto: Thermo-Floor

Start med å bytte termostaten

Heatit Z-TRM3 er en stilren termostat for smart styring av elektrisk gulvvarme. Med den innebygde Z-Wave-brikken, er den enkel å integrere i smarthjemmet ditt*. Fås både i hvit (standard) og sort design, med brukervennlig panel.

Styr gulvvarmen din smartere med ny termostat:

⚡️ Heatit Z-TRM3 er beregnet for elektrisk gulvvarme
⚡️Måler energiforbruk
⚡️ Uke-/helg-/dag-/natt-programmering
⚡️ Kan styre 5 eksterne reléer
⚡️ Kan kobles til dine eksisterende sensorer i gulvet
⚡️ Innebygd Z-Wave-brikke, mulighet for å enkelt gjøre hjemmet ditt smartere!
⚡️ Kan kobles opp mot styringssystemer og Tibber via hub* (kjøpes separat, spør oss!)

Kom i gang NÅ!
Bytte av din eksisterende termostat til en smart Heatit-termostat 🔥 Fra kr 2.990,- per stk. Send oss en forespørsel, eller ring, og vi svarer på det du lurer på eller avtaler tid!

Hvilken smarthub skal du velge?

*Heatit Z-TRM3 kan (men ikke) kommunisere med en smarthub som støtter Z-Wave, slik som Futurehome eller Homey (ikke inkludert i prisen). Har du ikke en smarthub, forhandler vi også dette, og kan veilede deg ut ifra dine behov. Med en slik hub har du muligheten til å koble gulvvarmen din (og mye annet) opp mot for eksempel Tibber, og således ha oversikt og gjøre ytterligere innstillinger for å spare strøm.

 

Vi hjelper deg å sette opp ditt smarthus

Vil du gjerne styre enhetene dine, slik som lys, varme og elbillading, enkelt fra mobilen, og ha oversikt til enhver tid? Men du synes det er vanskelig å vite hvor eller hvordan du skal starte? Vi kan hjelpe deg – både med anbefalinger og oppsett, ta kontakt!

Visste du at …? Vi gir deg også råd om hvilke strømsparingstiltak som utløser Enova-støtte.

Behov for befaring?

Uansett hva som er rett for deg, vi bistår deg gjerne i vurderinger av energieffektivisering og oppvarming av din bolig.