27.09.2022

Lad elbilen når det lønner seg, vi forhandler Easee

Lade elbilen smart? Easee lader når det lønner seg!

Easee er en norsk hjemmelader som fikser lading av elbilen din kjapt, smart og sikkert. Elbilladeren passer for alle elbiler, uansett bilmerke, og gjør det enkelt å lade bilen når strømmen er gunstigst, både hjemme og på hytta.

At det er smart å få mest mulig kontroll på strømforbruket, er det liten tvil om! Gjør du noen grep nå, og innfører smart styring av lastene dine, slik som elbilladeren eller styring av varmekablene, kan du få lavere strømforbruk og dermed lavere strømregning.

Lad elbilen smart og trygt, spar strøm

Easee er en stilren og norskutviklet elbillader, laget for norske (vær)forhold, som automatisk tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Velger du Easee, velger du dermed en elbillader som fordeler strømmen mer effektivt og som utnytter den eksisterende kapasiteten på best mulig måte. Vi kan hjelpe deg med oppsettet!

Styr hjemmeladingen din smartere med Easee:

⚡️ Smart strømstyring med app eller via Tibber
⚡️ Tryggere, og opptil 10 ganger raskere, enn å lade fra stikkontakt
⚡️ Norsk, for norske forhold – tåler vær og vind
⚡️ Deksler i 5 ulike farger, passer både hjemme og på hytta
⚡️ Kan gi rett til ENOVA-støtte – vi kan veilede deg

 

Lad smart NÅ!
Spør oss om Easee eller sikre deg en elbillader ⚡️ fra kr 15.900,- inkl. montering 🚗 Send oss en forespørsel, eller ring, og vi svarer på det du lurer på eller avtaler tid!

Vi hjelper deg å sette opp ditt smarthus

Vil du gjerne styre enhetene dine, slik som lys, varme og elbillading, enkelt fra mobilen, og ha oversikt til enhver tid? Men du synes det er vanskelig å vite hvor eller hvordan du skal starte? Vi kan hjelpe deg – både med anbefalinger og oppsett, ta kontakt!

Visste du at …? Vi gir deg også råd om hvilke strømsparingstiltak som utløser Enova-støtte.

Behov for befaring?

Uansett hva som er rett for deg, vi bistår deg gjerne i vurderinger av energieffektivisering og oppvarming av din bolig.